TLF : 40 52 35 86

Rogneveien 19, 8400 Sortland, Norway

©2018 by Kringelen Tuning.

Org. nummer 920 156 932 MVA

Retningslinjer for personvern.

 

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Kringelen

samler inn og bruker personopplysninger.

Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Kringelen holder til.

Innsamling av informasjon   

  • Informasjon fra registrering av Profil og oppdatering(er) av profilen på Kringelen.no, Samt. ved registrering hos oss.

  • Behandlingsansvarlig og databehandler
    Kringelen er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Som databehandler Kringelen selv for systemløsningen, og utvikler, drifter og vedlikeholder systemet hvor dataen din ligger. Kringelen benytter underleverandører til å levere serverstruktur
    .

      Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

      Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i

      personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og

      senest innen.  30 dager. Merk at disse referer til GDPR

      Ønsker du å trekke tilbake din aksept så gjøres det ved å at du sletter din egen profil, eller sender           oss en mail for å bli slettet fra våre systemer.

      Ønsker du innsyn i informasjon Kringelen har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til         vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss eller på epost til         tuning@kringelen.no

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker pr. nå ikke cookies, så dette trenger du ikke å ta stilling til.

Brukervilkår

Ved å godta erklæringen for brukervilkår, personvern, og bruk av informasjonskapsler aksepterer du at behandlingsansvarlig Kringelen, Rogneveien 19, 8403 Sortland behandler personopplysningene om deg i overensstemmelse med personvernserklæringen.

Du er inneforstått med at disse opplysningene således kan bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Kringelen og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28.