TLF : 91 57 89 11

Org. nummer 920 156 932 MVA

Myrlandsveien 20A, 8400 Sortland, Norway

©2018 by Kringelen Tuning.

Retningslinjer for personvern.

 

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Kringelen

samler inn og bruker personopplysninger.

Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Kringelen holder til.

Innsamling av informasjon   

  • Informasjon fra registrering av Profil og oppdatering(er) av profilen på Kringelen.no, Samt. ved registrering hos oss.

  • Behandlingsansvarlig og databehandler
    Kringelen er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Som databehandler Kringelen selv for systemløsningen, og utvikler, drifter og vedlikeholder systemet hvor dataen din ligger. Kringelen benytter underleverandører til å levere serverstruktur
    .

      Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

      Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i

      personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og

      senest innen.  30 dager. Merk at disse referer til GDPR

      Ønsker du å trekke tilbake din aksept så gjøres det ved å at du sletter din egen profil, eller sender           oss en mail for å bli slettet fra våre systemer.

      Ønsker du innsyn i informasjon Kringelen har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til         vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss eller på epost til         tuning@kringelen.no

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker pr. nå ikke cookies, så dette trenger du ikke å ta stilling til.

Brukervilkår

Ved å godta erklæringen for brukervilkår, personvern, og bruk av informasjonskapsler aksepterer du at behandlingsansvarlig Kringelen, Rogneveien 19, 8403 Sortland behandler personopplysningene om deg i overensstemmelse med personvernserklæringen.

Du er inneforstått med at disse opplysningene således kan bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Kringelen og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28.