top of page

Om oss

Vi fikser hva som helst, når som helst, hvor som helst.

Kringelen Maskinservice AS har som mål å yte god service, og være den første du tenker på når du har problemer og står fast. Vi gjør veldig mye ute i felt, og det som ikke kan fikses ute tas inn på vårt nymoderne fullutstyrte verksted. Vi har avtale med flere forsikringsselskaper, og kan utføre arbeid for disse.

Vi påtar oss også rutinemessig vedlikehold.

Vi ble i utgangspunktet etablert som landbruksverksted, men påtar oss også reparasjoner på andre maskiner, så vel som marinemotorer og stasjonære motorer og kjøleaggregater på lastebiler. Vi utfører også årskontroll på alle masseforflytningsmaskiner.

Vi har diagnoseutstyr til det aller meste, og finner derfor fort ut hva som må gjøres.

Kringelen-scaled.jpg

Vår historie

Vi startet i 2019 med en mann i servicevogn. Det ble fort veldig mye å gjøre, og vi ekspanderte med en mann. Vi delte en liten hall med et annet firma, og dette fungerte utmerket en god stund. Imidlertid så ble traktorene for store, og jobbene for mange til at dette holdt mer. Vi valgte da å flytte i nye lokaler sammen med de vi hadde lokale sammen med. Etter en stund der ble vi nødt til å skille lag på grunn av plassmangel (igjen), og vi har nå verkstedet alene.

Underveis har vi blitt en lærling til og i tillegg en formann som har kontroll på verkstedet, og tar seg av planlegging av dette. Første lærlingen er nå ferdig med sin læretid, og er erstattet av to ivrige og interesserte lærlinger.

Vi har også kjøpt to små servicebiler til, slik at vi kan rykke ut med en ekstra bil selv om vi allerede er ute på oppdrag.

Vi tar de aller fleste oppdrag, og sier sjelden nei.

Vi har samarbeid med flere aktører i markedet, både på verkstedjobb, og innkjøp av utstyr for videresalg

Vi har serviceavtale med :

ThermoKing Norge. www.thermoking.no

Vi utfører service og reparasjoner for alle ovennevnte, i tillegg til at vi skrur på alt annet kundene måtte ønske å bruke oss på.

I tillegg til alt dette så har vi svært gunstige priser på Blant annet Mobil1 olje, verktøy og bildeler.

Vi har også flere nyheter på Lur. Følg med!

Vårt team :

bottom of page