top of page

Om oss

Vi fikser hva som helst, når som helst, hvor som helst.

Kringelen Maskinservice AS har som mål å yte god service, og være den første du tenker på når du har problemer og står fast. Vi gjør veldig mye ute i felt, og det som ikke kan fikses ute tas inn på vårt nymoderne fullutstyrte verksted. Vi har avtale med flere forsikringsselskaper, og kan utføre arbeid for disse.

Vi påtar oss også rutinemessig vedlikehold.

Vi ble i utgangspunktet etablert som landbruksverksted, men påtar oss også reparasjoner på anleggsmaskiner, så vel som marinemotorer og stasjonære motorer og kjøleaggregater på lastebiler. Vi utfører også årskontroll på alle masseforflytningsmaskiner.

Vi har diagnoseutstyr til det aller meste, og finner derfor fort ut hva som må gjøres, uavhengig av merke på maskin.

Vår historie

2019 :

Vi startet i 2019 med en mann i servicevogn. Det ble fort veldig mye å gjøre, og vi ekspanderte med en mann, som etter hvert gikk inn i lærekontrakt. Vi delte en liten lagerhall med et annet firma.

2020

 Delingen av lagerhallen fungerte utmerket en god stund. Imidlertid så ble traktorene for store, og jobbene for mange til at dette holdt mer.  Vi valgte da å flytte i nye lokaler sammen med de vi delte lokale med. Etter en stund der ble vi nødt til å skille lag på grunn av plassmangel (igjen), og vi hadde verkstedet alene frem til 2023.

Underveis har vi blitt en lærling til, og i tillegg en formann som har kontroll på verkstedet, og tar seg av planlegging av dette. Første lærlingen er nå ferdig med sin læretid, og er erstattet av lærling nummer tre, og vi har nå to ivrige og interesserte lærlinger som gjør at vi ser lyst på fremtiden til bransjen.

2023

Vi overtok som servicepartner for Carrier Transicold etter den forrige gav seg i 2023, og har opprettet en egen avdeling med egen stor servicevogn til dette. I denne forbindelse ble det raskt nødvendig å opprette en kontorstilling for å koordinere service og deler. Eier av verkstedet vi leide, valgte å selge bygget som en del av videreutvikling, og vi var ikke i posisjon til å kjøpe et nytt bygg sentralt plassert, så vi var på husjakt. Tilfeldighetene ville det slik at en av våre samarbeidspartnere hadde ledig lokale, og vi flyttet dit.

Vårt samarbeide har blitt tettere, og vi drar nå store fordeler av hverandre.

2024

Vinteren 2024 gir Steigen Mekaniske seg som Orkel servicepunkt, og vi blir tilbudt dette, som vi selvfølgelig tar i mot med åpne armer. 

Landbruksavdelingen får en lettere omstrukturering, og vi flytter fokus litt mer over på gras, og vi drar nå enda større nytte av stillingen som ble opprettet i administrasjon.

Vi har også kjøpt to små servicebiler til underveis, slik at vi kan rykke ut med en ekstra bil selv om vi allerede er ute på oppdrag. Den store vi startet med er erstattet med en litt mindre og mer håndterbar bil.

Vi tar de aller fleste oppdrag, og sier sjelden nei.

Vi har samarbeid med flere aktører i markedet, både på verkstedjobb, og innkjøp av utstyr for videresalg.

Vi har serviceavtale med forskjellige leverandører av maskiner og utstyr, og flere er underveis. Følg med på nyhetssiden for å få med deg hva som skjer!

Vi utfører service og reparasjoner for alle ovennevnte, i tillegg til at vi skrur på alt annet kundene måtte ønske å bruke oss på.

I tillegg til alt dette så har vi svært gunstige priser på Blant annet Mobil1 olje, verktøy og bildeler.

Vi har også flere nyheter på Lur. Følg med!

Vårt team :

Vi er sertifisert av Kiwa for sakkyndig årskontroll på alle typer masseforflytningsmaskiner.

Kiwa_Sertifisert_555
 • Hvilket område jobber dere i?
  Vi jobber fra Tromsø i nord til Fauske i sør.
 • Hva jobber dere med?
  Vi er merkeverksted for Carrier kjøleaggregater, Orkel Direkte ( orkel.no ) sine produkter og Hymax sine produkter ( Hymax.no ) I tillegg driver vi landbruksverksted hvor vi skrur på alle merker og har samarbeidsavtaler med flere forsikringsselskaper og merkeverksteder rundt om.
 • Hvordan får jeg enklest tak i dere?
  Mange velger å ringe direktenumre når de skal ha tak i oss. Dette er helt ok hvis man er midt i en sak, eller vet hvem man skal snakke med, men vi har veldig travle dager, og det er derfor det aller beste om du ringer oss på 48 17 15 15 eller sender oss en mail på post@kringelen.no Da er det flere tilgjengelig for å svare, og du får kjappere respons.
 • Hvordan får jeg tak i dere utenfor normal åpningstid?
  Hei. Du kan ringe oss når som helst på 48 17 15 15 Merk at det tilkommer gebyrer ved utrykning utenfor åpningstid.
 • Hva koster en tuning normalt sett, og hvilken effektøkning kan man forvente?
  Hei. Standard pris er 3900,- For personbil. tillegg på 1000,- for ekstra options. Tuningservice.no har en effektkalkulator som kan brukes for å få svar på effekt på de fleste kjøretøyer. Forbruksbesparelse er veldig individuelt, og vi gir derfor dessverre ingen garantier mtp. nedgang i forbruk.
bottom of page